Save 10% with code SIYA10 on orders above €40!

Je bestelling komt in aanmerking voor gratis verzending! You are €100,00 EUR away from free shipping.

Website also available in English, change language settings in menu.

Now shipping to Europe, UK, US, Surinam & Caribbean Netherlands.

Veelgestelde vragen

Wat maakt Siya Jewels uniek?

Bij Siya Jewels streven we ernaar om authentieke Indiase sieraden en accessoires naar Europa te brengen. Onze collecties worden met liefde en vakmanschap in India handgemaakt, waardoor elk stuk een uniek verhaal vertelt.

Zijn de sieraden echt handgemaakt in India?

Ja, al onze sieraden en accessoires worden met de hand vervaardigd door bekwame ambachtslieden in India, waarbij traditionele technieken en moderne ontwerpen samenkomen.

Wat betekent "Shringar" in jullie context?

Bij Siya Jewels omarmen we de eeuwenoude kunst van "Shringar", wat staat voor de traditionele kunst van jezelf versieren, vooral in de context van Indiase sieraden en schoonheidstradities.

Wat is het verschil tussen de diverse collecties?

Elke collectie bij Siya Jewels heeft een uniek karakter. Bijvoorbeeld, de Banjara-collectie is geïnspireerd door zilveren sieraden uit Rajasthan, terwijl de Devi-collectie zich richt op prachtige tempelsieraden.

Kunnen jullie advies geven bij het kiezen van sieraden?

Absoluut! Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk stylingadvies of als je hulp nodig hebt bij het kiezen van het perfecte stuk. We helpen je graag.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Jouw Siya-sieraden worden binnen 1-3 werkdagen met track and trace verzonden. Moet jouw bestelling eerder verzonden worden? Stuur ons dan een mail naar info@siyajewels.nl en dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen. Bekijk ook ons verzendbeleid voor meer informatie.

Hoe kan ik mijn Siya-sieraden het beste onderhouden?

Om de levensduur van je Siya-sieraden te verlengen, raden we aan ze op te bergen in een droge en luchtdichte ruimte, ze te beschermen tegen direct zonlicht en chemicaliën, en ze regelmatig schoon te maken met een zachte doek.

Wat is het retourbeleid van Siya Jewels?

Ons retourbeleid stelt klanten in staat om ongebruikte en onbeschadigde items binnen een bepaalde periode te retourneren. Lees ons volledige retourbeleid en algemene voorwaarden voor meer informatie.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

Voor vragen, opmerkingen of hulp kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice via info@siyajewels.nl. We staan klaar om je te assisteren!

Zijn Siya Jewels-sieraden allergievrij?

Onze sieraden worden met zorg vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Hoewel de sieraden nikkelvrij zijn, is het belangrijk op te merken dat individuele reacties kunnen verschillen.

Personen met een allergie voor imitatiesieraden kunnen mogelijk nog steeds een metaalallergie ervaren. Voor specifieke vragen over allergieën nodigen we je uit contact op te nemen met onze klantenservice. We staan klaar om te assisteren en ervoor te zorgen dat je een weloverwogen keuze maakt bij het kiezen van onze prachtige stukken.

Staat je vraag er niet bij? Stel deze dan hier