Save 10% with code SIYA10 on orders above €40!

Je bestelling komt in aanmerking voor gratis verzending! You are $100.00 USD away from free shipping.

Website also available in English, change language settings in menu.

Now shipping to Europe, UK, US, Surinam & Caribbean Netherlands.

Onze oorsprong: Een passie voor sieraden

Siya Jewels is ontstaan uit de gedeelde passie van twee zussen, gedreven door de wens naar betaalbare Indiase sieraden in Nederland. In 2012 begonnen we als een bescheiden online platform voor sieraden, en wat ooit begon met een paar oorbellen, groeide uit tot het grootste online warenhuis voor Indiase sieraden en accessoires.


Wat begon als een bescheiden collectie oorbellen, heeft zich uitgebreid tot een diverse selectie, waaronder bridal sets, mehendi-sieraden, sindoorhouders, en zelfs speciale lijnen voor mannen. Onze groeiende populariteit strekt zich uit tot klanten in het Verenigd Koninkrijk, België, Duitsland, Frankrijk, Aruba en Suriname.


Siya Jewels overstijgt culturele grenzen. Onze sieraden, ooit ontworpen voor de liefhebbers van Indiase esthetiek, zijn nu geliefd bij bruiden van diverse achtergronden, waaronder Turkse, Marokkaanse en Arabische bruiden. Onze collectie is er voor iedereen die houdt van prachtige, gedetailleerde sieraden, ongeacht hun culturele achtergrond.

Van Trendy tot Tijdloos

Onze reis heeft een interessante wending genomen. Wat begon als een vraag naar trendy en betaalbare sieraden, evolueerde naar een vraag naar kwaliteit en tijdloosheid. Bij Siya Jewels geloven we in duurzame keuzes voor onze klanten en hun portemonnee en dat betekent kwalitatieve sieraden die je vaker kan en wil dragen.


Om hoogwaardige sieraden te waarborgen, werken we nu rechtstreeks samen met ambachtslieden in India. Dit stelt ons in staat om de klassieke heritage-sieraden van India te omarmen en tegelijkertijd betaalbaar te blijven.


Gesterkt door onze geschiedenis kijken we vol verwachting uit naar het brengen van nog meer verfijnde collecties. Siya Jewels blijft een bron van tijdloze elegantie, geïnspireerd door de rijke erfenis van India.

Welkom bij Siya Jewels, waar stijl en traditie samenkomen in elk uniek sieraad.

Legacy

Omdat we de eersten waren in de wereld van online sieraden, hebben we een indrukwekkend verleden opgebouwd met tal van samenwerkingen en gave fotoshoots.

Kwaliteit

Wij zijn trots op onze uitgebreide collectie en ongeëvenaarde kwaliteit. Het wordt nog waardevoller met de foto's die we van jullie ontvangen, zoals van deze bruid op haar grote dag met onze sindoorhouder!

Klassiek

Onze traditionele sieraden voegen precies dat vleugje toe aan de look die je voor ogen hebt. Tijdloos, maar toch trendy.